top

Sampinjoni

sampinjon

Poljoprivredno gazdinstvo Paunov je od proleća 2014. godine, pored "belih" šampinjona (Agaricus bisporus), počelo sa proizvodnjom i Portobello šampinjona ("Kraljevski" ili "Carski" šampinjon).

Relativno nov proizvod na našem tržištu, koji svojim kvalitativnim osobinama vrlo lako i sve masovnije nalazi put do kupaca koji znaju i žele da osete bogatstvo ukusa.

Portobello šampinjoni razlikuju se od "belih" šampinjona u fizičkim i organoleptičkim osobinama. Fizička razlika se ogleda u manjem sadržaju vode, tj u većem procentu suve materije, i čvršćoj strukturi, koja dolazi do izražaja prilikom njihove pripreme. Organoleptička razlika je pre svega u znatno intenzivnijem ukusu i mirisu, kao i aromi svojstvenoj za Portobello šampinjone.

Poljoprivredno gazdinstvo Paunov se pozicionira kao jedan od lidera na tržištu Srbije u proizvodnji i distribuciji Portobello šampinjona, pre svega stavljajući akcenat na vrhunski kvalitet svojih proizvoda. Da je to pravi put, potvrđuju novi poslovni saradnici, koji nam svakodnevno u sve većem broju ukazuju poverenje.

sampinjoni

Info

Poljoprivredno Gazdinstvo Paunov

Tel: 065 23 065 23

e-mail: office@bukovaca.rs

O bukovači

O bukovači

Bukovača (Pleurotus ostreatus) je ukusna jestiva gljiva, visoke nutritivne vrednosti, i jedna je od najpogodnijih gljiva za proizvodnju proteinski bogate hrane.

Recepti

Šampinjoni

Poljoprivredno Gazdinstvo Paunov od sada nudi i šampinjone vrhunskog kvaliteta!

Zdravlje

Zdravlje

Konzumacija bukovače dovodi u ljudskom organizmu do smanjenja nivoa holesterola i triglicerida, reguliše krvni pritisak i nivo šećera u krvi.